Hoppa till huvudinnehållet

Nominerad till bästa djurpark i Norden

5 februari, 2019

Borås Djurpark är nominerad till två prestigefyllda priser inom besöksnäringen. Djurparken kan bli utsedd till ”Bästa djurpark i norden” och ”Bästa familjenöje i Sverige”.

Bakom priset står sajten barnsemester.se som genom omdömen från gäster röstar fram de bästa parkerna inom besöksnäringen. För Borås Djurpark är det klasserna ”Bästa djurpark i norden” samt ”Bästa familjenöje i Sverige” som gäller.

– Vi är väldigt glada över nomineringen och extra glada för att det är våra gäster som har röstat. Det ser vi som ett kvitto på att vi gör ett bra jobb. Vi har en väldigt fin djurpark och vi har de senaste åren satsat mycket på gästvänlighet, bättre tillgänglighet och roliga aktiviteter med fokus på just barnfamiljer. Borås Djurpark har tidigare vunnit priset som Bästa djurpark i Norden och det vore fantastiskt roligt om vi tog hem segern igen! Detta säger djurparkens marknadschef, Jennie Erlèn.

Fram till den 11 mars kan allmänheten rösta.

Just nu pågår arbetet för fullt inför årets säsongsstart i Borås Djurpark. Redan nu till helgen slår djurparken upp portarna, då är det nämligen dags för Sportlovsvecka i Borås.

Dela detta inlägget