Hoppa till huvudinnehållet

Rösta på oss i stora Barnsemesterpriset

23 januari, 2020

Borås Djurpark är åter igen nominerad till två prestigefyllda priser inom besöksnäringen: ”Bästa djurpark i norden” och ”Bästa familjenöje i Sverige”.

Bakom priset står sajten barnsemester.se som genom omdömen från gäster röstar fram de bästa parkerna inom besöksnäringen. För Borås Djurpark är det klasserna ”Bästa djurpark i norden” samt ”Bästa familjenöje i Sverige” som gäller.

– Vi är såklart väldigt glada över nomineringen och extra glada för att det är våra gäster som har röstat. Det ser vi som ett kvitto på att vi gör ett bra jobb. Vi har en väldigt fin djurpark, navet i det turistiska Borås och detta tyder på att vår satsning på familjenöjen, bemötande och roliga aktiviteter har gett resultat. Borås Djurpark har tidigare vunnit priset som Bästa djurpark i Norden och det är klart vi satsar på att ta hem vinsten i år igen! Detta säger djurparkens marknadschef, Jennie Erlén.

Klicka här för att rösta:

http://www.barnsemester.se/artiklar/rosta-basta-familjenoje-i-sverige

http://www.barnsemester.se/artiklar/rosta-basta-djurpark-i-norden

Dela detta inlägget