Hoppa till huvudinnehållet

Zooliv

Dags att kavla upp skjortärmarna och prova på det spännande djurvårdaryrket för en dag! Lär dig massor av den dagliga skötseln av våra djur. En populär aktivitet som enligt tidningen Äventyr är bland de mest äventyrliga saker man kan göra i Sverige. Båda vuxna och barn är välkomna att delta! 

Dagen spenderas bland annat i elefanthuset och rovdjurshuset, även ett besök hos våra apor står på schemat. En fikapaus inkluderas i dagen, dessutom blir det lunch i vår fina Savannrestaurang som bjuder på buffé. Dagen börjar kl. 08.30 och avslutas kl. 15.30, mer specifikt schema presenteras på dagen för ert zooliv.

För bokning av zooliv vänligen mejla info@borasdjurpark.se, eller ring oss på 033-35 32 70. I anmälan behöver information finnas angående namn och ålder (barn eller vuxen) samt telefonnummer och mejladress, även matpreferenser ska inkluderas. 

För att en zoolivsdag ska genomföras behöver minst fyra personer vara anmälda, och högst åtta personer. Önskar man zooliv på annat datum går det bra att mejla in förfrågan om detta till info@borasdjurpark.se .

Pris
Vuxen: 1500 :-
Barn (8 – 14 år) i vuxet sällskap: 1200:-
Barn (12 – 14 år) utan vuxet sällskap: 1500:-