Hoppa till huvudinnehållet

EAZA-stugan

20 juni, 2012

EAZA står för European Association of Zoos and Aquaria och är en förening för Europas djurparker. Varje år sätter föreningen ihop en ny fond för en hotad djurart, djurgrupper eller ibland ett hela hotade ekosystem någonstans i världen. Tidigare har bland annat tigrar, regnskog i Sydamerika eller för den delen världens olika noshörningarna fått nya fonder startade. I år är det dags att hjälpa den Sydostasiatiska delen av världen, där extremt många djur och växtarter hotas av den stora regnskogsskövlingen.

Kom och lär dig mer – klipp, klistra och tejpa upp ett blad på regnskogsvepan och visa att du inte ställer upp på att djurens regnskog försvinner. Lägger man sedan en liten peng i sparbössan hjälper man till ännu mera!

Dela detta inlägget