Hoppa till huvudinnehållet

Prisutdelning i djurparken

31 oktober, 2012

Drygt 4000 besökare medverkade i tävlingen och den lyckliga vinnaren blev Johan Mårtensson från Falköping. Tillsammans med sin fru och sina två barn tog han idag emot 1:a vinsten i djurparken; en Safariresa för två personer till Öst Afrika. Som uppvärmning till den fantastiska resan fick Johan idag bekanta sig med våra elefanter på nära håll. Priset är sponsrat av Borås Djurpark tillsammans med Air France/KLM och JK Safaris. Johan som arbetar som fotograf och som har ett genuint naturintresse tar med sig sin bror på resan till Nairobi och Masai Mara.  

Stort grattis!!

IMG_3756 (kopia)

 

Djurparkens VD Bo Kjellson, Ann-Charlotte Oldeaus Air France/KLM och Maria Holtstrand från Resia lämnade över det fina priset till Johan Mårtensson.

IMG_3768 (kopia)

 

Redo för en spännande Safariresa! Stort grattis!!

Dela detta inlägget