Hoppa till huvudinnehållet

MÖT EN DJURPARKARE

4 juli, 2019

MÖT EN DJURPARKARE

Av samtliga säsongsarbetare hos oss är nästan hälften återkommande personal. En av dem är Erik på restaurangavdelningen. I år gör han sin femte säsong och under sina år hos oss har han gjort det mesta och räknas som en av de mest rutinerade. Det bästa med att jobba på djurparken är enligt Erik att det är varierande arbetsuppgifter och att man inte alltid vet hur en dag ser ut. En annan anledning till att Erik söker sig tillbaka säsong efter säsong är alla härliga kollegor och den gemenskapen man får med dem. 

VAD HAR DINA SÄSONGER PÅ DJURPARKEN LÄRT DIG?

– Jag har blivit mer serviceminded och lärt mig vikten av att ha kunden i fokus och kunna ha många bollar i luften. Jag har även lärt mig att hantera stressiga situationer och ta ansvar för mina arbetsuppgifter.

Den här sommaren kommer Erik ha ansvar för vårt lager och vara en av fyra arbetsledare på avdelningen. Vill du också bli en del av vår härliga personalgrupp, håll utkik på www.borasdjurpark.se under hösten för lediga tjänster till säsongen 2020. 

  

Dela detta inlägget