Bo ett stenkast från savannen!

Koppla av efter en fartfylld djurparksdag på Borås Camping en av Sveriges största citycampingar. Nära Borås Djurpark och endast 3 km från stadskärnan.

Granne med Djurpark

Borås Camping är en av Sveriges största citycampingar med sina 300 husvagnsplatser, 52 stugor och Vandrarhem.

Här hittar du både campingtomter, stugor och vandrarhem. Vi ligger i underbar natur med viskan rinnande igenom campingen och naturreservat som granne. I vårt eventområde hittar ni något både för stora och små. Här finns minigolf, båtar, frisbeegolfbana, lekplats, eventkiosk, volleybollplan. På campingen kan du också njuta av en avkopplande bastu eller god mat i vår restaurang.

Boendepaket

Boka boende samt entré för hela familjen till Borås Djurpark – allt på ett och samma ställe. Våra hotellpartners tar hand om er! Mer information om boende och fler prisalternativ er hittar du på respektive hotell.

Hotell Solhem Park

– Zoopaket från 2100:-

Välkomna att bo på Hotell Solhem Park som ligger en kvarts promenad från Borås city. För dig som kommer med familjen är Hotell Solhem Park ett avslappnat alternativ. I stort sett alla våra rymliga familjerum har egen utgång till en terrass och gröna ytor utanför fönstret där barnen kan röra sig fritt.

Hotellrum med frukostbuffé samt entré för hela familjen till Borås Djurpark. Pris från 2100:- för 2 vuxna och 2 barn.

Vänligen notera att i dessa tider måste man förboka sin ankomsttid för att vi ska kunna säkerställa distanshållning. Bokning av ankomsttid görs direkt med oss på hotellet vid bokningstillfället.

Best Western Plus Hotell Borås

– Zoopaket från 2036:-

Välkomna att bo på Borås mysigaste hotell. Med våra 52 rum värdesätter vi känslan av ett litet hotell med stor gästvänlighet och ett personligt engagemang. Du hittar oss mitt i centrum med butiker och restauranger runt hörnet.

Med vårt Zoopaket får ni en dag inträde till Borås Djurpark och en hotellövernattning för hela familjen. Självklart ingår vår härliga frukostbuffé. Pris från 2036:- för 2 vuxna och 2 barn.

Vänligen notera att i dessa tider måste man förboka sin ankomsttid för att vi ska kunna säkerställa distanshållning. Bokning av ankomsttid görs direkt med oss på hotellet vid bokningstillfället.

Landvetter Airport Hotel

– Zoopaket från 2092:-

Övernatta på Landvetter Airport Hotel och besök Borås Djurpark, 30 min från hotellet. Ni bestämmer vid bokningen vilken dag ni vill besöka djurparken, på ankomst- eller avresedagen.

En övernattning med frukost och inträde till Borås Djurpark för hela familjen. Pris från 2092:- för 2 vuxna och 2 barn (max 12 år). Ni bor i två rum med dörr emellan (en queensize säng i vardera rum). Uppge bokningskod: ”BOZOO”

Landvetter Airport Hotel ligger på Landvetter Flygplats i ett naturskönt eget hörn. Vi erbjuder fri parkering då du bor hos oss och fri laddning om du har en elbil. Självklart finns här ett stort gym, uteservering, relax/bastu, fritt WiFi och fina utomhusytor för solning och lek.

Hotell

Bo på något av Borås trivsamma hotell. Du hittar flera olika alternativ, helt centralt eller lite i utkanten. Så starta upp morgonen med frukost på hotellet innan du ger dig ut i Borås djupaste djungel.

Scandic Plaza

Scandic Plaza är centralt beläget i hjärtat av Borås. Här finns gym, garage och rymliga familjerum med bekväma sängar till hela familjen. Du får 15% rabatt på boende när du bokar via nedan länk. Hotellövernattning och entrébiljetter till Djurparken bokas var för sig på respektive hemsida.

Quality Hotel Grand

Kom och busa i Borås med fullspäckade äventyrsdagar och hotellnätter hos oss på Quality Hotel Grand Borås. Hotellets perfekta läge i centrum gör det nära till allt.

Comfort Hotel Jazz

Comfort Hotel Jazz är ett modernt cityhotell beläget i hjärtat av Borås. Shopping och restauranger finns på promenadavstånd och bara 2 km bort väntar Borås Djurpark. Hotellet erbjuder dessutom gym, bastu och parkering. Vi är ett kontantfritt hotell.