Hoppa till huvudinnehållet

Säsongskort 2021

– Ett äventyr för hela familjen!

Nu släpper vi säsongskorten för 2021! Den kommande säsongen bjuder vi på flera nyheter och förlänger säsongen så att du får fler mysiga utomhusupplevelser med familjen!

Under 2021 presenteras två nya evenemang. Dels Halloween under höstlovet som innebär rysmys för hela familjen, dels Djul i Ljusparken där vår vackra naturpark ljussätts och julpyntas så att du kan skapa en härlig julkänsla hos oss.
 
Som säsongskortinnehavare får du tillgång till parken 182 dagar och då är du varmt välkommen att besöka oss om och om igen. I år erbjuder vi dessutom ett PLUS-kort där du har möjlighet att besöka oss under alla öppna dagar samt får entré till våra nyheter Halloween och Djul i Ljusparken.

Nyhet! Halloween

Under höstlovet kommer vi att pynta parken i sann halloween anda med pumpor och värmande eldar. Hälsa på hos djuren, delta i massor av roliga aktiviteter och upplev en dag fylld med rysmys för hela familjen! 

Nyhet! Djul i Ljusparken

Lagom till advent 2021 öppnar djurparken i en ny skepnad, Djul i Ljusparken. Där vandrar du runt bland våra vintervakna djur i en vackert upplyst ljuspark. I området runt bondgården firas en traditionell jul med gnistrande snö, värmande brasa och röda paket. Kanske vi kan fresta med en värmande kopp glögg och goda pepparkakor? Har du tur kanske även tomten hinner med ett besök hos oss…

Priser säsongskort 2021

KÖP/BOKA BILJETTER KÖPVILLKOR

Säsongskort

 

Vuxen: 549.-
Barn 3-12 år: 349.-
Pensionär: 499 .-
Barn under 3 år går in gratis.

Med säsongskortet har du fri entré till Borås Djurpark under hela den ordinarie säsongen från den 2 april till den 30 september.

Säsongskort PLUS

Vuxen: 749.-
Barn 3-12 år: 549.-
Pensionär: 699.-
Barn under 3 år går in gratis.

Köper du PLUS-kortet får du tillgång till Borås Djurpark under hela den ordinarie säsongen samt entré till våra nya koncept Halloween och Djul i Ljusparken.