Hoppa till huvudinnehållet

Borås Djurpark AB är en vackert belägen djurpark, anlagd 1962 och har idag växt till hela 40 hektar, med 15 outnyttjade för expansion. Parken har sedan starten profilerat sig med mottot ”Djur i Natur”, vilket fortfarande är parkens ledstjärna. Idag finns närmare 450 djur av 60 olika arter. Djurparken besöks årligen av i snitt 260 000 gäster och är ett av Väst Sveriges största turistmål. Bolaget består idag av två verksamhetsgrenar, Borås Djurpark och Borås Camping Saltemad, med tillsammans 59 tillsvidareanställda. Bolaget ingår i koncernen Borås Stadshus AB. 

NY LEDIG TJÄNST HOS OSS –  EKONOMIASSISTENT/ LÖNEADMINISTRATION 

Då vår verksamhet ständigt utvecklas söker vi nu en medarbetare som ska assistera vår ekonomichef, Sara, som också hon är ny i organisationen.
Arbetet som ekonomiassistent på Borås Djurpark och Camping innebär ett varierat arbete med uppgifter inom ekonomi/redovisning, men också att arbeta med löneadministration. Då vår verksamhet är säsongsanpassad, så har vi som mest att göra under perioden maj till september och lite mindre att göra resten av året. Vi ser därför att arbete som receptionist kan bli ett komplement under delar av året. Har du ett brinnande intresse för IT så är det meriterande.

Arbetsuppgifter

·         leverantörsreskontra

·         löneadministration, löneutbetalningar

·         fakturering och kundreskontra

·         löpande redovisning

·         kassahantering

·         receptionsarbete med kundmottagande på plats och i telefon

·         vissa it-relaterade uppgifter

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning på gymnasienivå. Du ska ha ett par års erfarenhet från redovisningsarbete och löneadministration. Vi arbetar med Hogia lönesystem.Dina kunskaper inom Officepaketet, särskilt Excel, är mycket goda. Rollen kräver noggrannhet, flexibilitet och ansvarstagande. Du ska också tycka om och ha förmågan att arbeta självständigt.

Personliga egenskaper
I vår organisation värdesätter vi en attityd som präglas av prestigelöshet, naturlighet och en samarbetsvillig inställning. Som person har du ett leende på läpparna, är engagerad, glad och positiv till ditt arbete och dina arbetskamrater. Att träffa olika människor och att serva andra ger dig energi. Du har god analytisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt.
Att tycka om djur är inget krav, men det är rätt mysigt när man jobbar på en djurpark.

Varaktighet
Tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Tillträde 1 oktober eller enligt överenskommelse.

Välkommen att maila din ansökan med CV och personligt brev till jobb@borasdjurpark.se senast 2020-08-17. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Rekryteringen kan komma att avslutas innan ansökningstidens utgång.

För frågor om tjänsten kontakta: 

Ekonomichef Sara Flemming, 0735-53 19 00 eller sara.flemming@borasdjurpark.se