Hoppa till huvudinnehållet

Lediga tjänster

Borås Djurpark AB är en vackert belägen djurpark, anlagd 1962 och har idag växt till hela 40 hektar, med 15 outnyttjade för expansion. Parken har sedan starten profilerat sig med mottot ”Djur i Natur”, vilket fortfarande är parkens ledstjärna. Idag finns närmare 400 djur av 58 olika arter. Djurparken besöks årligen av i snitt 260 000 gäster och är ett av Väst Sverige största turistmål. Bolaget består idag av två verksamhetsgrenar, Borås Djurpark och Borås Camping Saltemad, med tillsammans 59 tillsvidareanställda. Bolaget ingår i koncernen Borås Stadshus AB. 

MARKNADSCHEF 

–  Jennie vår marknadschef tar nästa steg i karriären efter mer än 10 år på djurparken. Det ger dig chansen att få kliva in och vara med på vår resa i rollen som marknadschef.

Som Marknadschef för Borås Djurpark är din huvudsakliga uppgift att utveckla verksamheten i samklang med ägardirektiv och ledningens affärsstrategiska plan. Borås Djurpark skall vara en attraktion i staden som erbjuder upplevelser för både turister och kommuninvånare. Bolaget ska förmedla information och kunskap om djur och natur samt öka medvetenheten hos människor om behovet av naturvård.

Du är övergripande ansvarig för varumärkesportföljen och tillsammans med avdelningens tre medarbetare etablera ett starkt besöks- och näringslivsfokus. Du kommer att ha en nyckelroll i organisationen och förväntas bidra starkt till att driva bolagets tillväxt av antalet besökare. Du rapporterar till VD och är medlem i ledningsgruppen.

Erfarenheter och huvudsakliga ansvarsområden:
–       Bred erfarenhet av destinationsutveckling
–       Ansvar för marknads- och försäljningsstrategi
–       Ansvar för varumärkesstrategi
–       Ansvar för konkurrens– och omvärldsbevakning
–       Ansvar för budget och budgetuppföljning
–       Ansvar för mediaplan
–       Ansvar för samarbetet med externa partners 
–       Ansvar för leverantörsavtal
–       Ansvar för avdelningens arbetsmiljö

Personliga egenskaper:
För att lyckas i rollen som Marknadschef ser vi att du är handlingskraftig, resultatinriktad och förtroendeingivande. Du har en god förmåga att bygga långsiktiga relationer. Du är utvecklingsorienterad och affärsmässig med en hög administrativ och kommunikativ förmåga. Du leder och utvecklar avdelning genom närvaro, förståelse och lyhördhet för de kompetenser som finns inom avdelningen. Du är tydlig i ditt sätt att leda och kommunicera samt är prestigelös i din relation.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 10 april, 2020 till Annika på vår HR avdelning: jobb@borasdjurpark.se  
För mer information om tjänsten som marknadschef är du välkommen att ta kontakt med Jeanette Lindström, VD 070 680 82 01  
Vi håller löpande intervjuer, för information om rekryteringsprocessen är du välkommen att ta kontakt med Ulf Lundgren, konsult 070 428 02 56

Övrigt:

Anställningsform:        Tillsvidareanställning
Omfattning:                   Heltid
Tillträde:                        Enligt överenskommelse
Placeringsort:                Borås