Hoppa till huvudinnehållet

Lediga tjänster

KLINIKVETERINÄR:

Borås Djurpark AB söker en klinikveterinär för omgående anställning.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vi söker dig som har jobbat som veterinär i några år, gärna med erfarenheter inom djurpark. Genomförd immobiliseringskurs är meriterande och kommer att krävas i tjänsten. Vi ser gärna att du har jägarexamen. B-körkort är ett krav. Ange löneanspråk i din ansökan.

För mer information om tjänsten, kontakta Zoologisk chef / Chefsveterinär Therese Hård: therese.hard@borasdjurpark.se eller 0763-50 64 34.

Välkommen att mejla din ansökan senast 15 januari 2020 till jobb@borasdjurpark.se

 

SÄSONGSPERSONAL SÄSONGEN 2020

Vill du arbeta i en stimulerande miljö bland hundratals djur och tusentals människor? Nu har du chansen! Borås Djurpark anställer varje år drygt 100 personer för säsongsarbete, och vi har ungefär lika stor del återkommande personal som ny. Är du framåt, engagerad, yrkeskunnig och tycker det är roligt att träffa människor så kan det vara just dig vi hälsar välkommen som ny medarbetare till vårt arbetslag.

  • Bifoga ett personligt brev där du berättar lite om dig själv och varför du söker tjänsten, samt ett CV där dina kunskaper och tidigare erfarenheter framgår.
  • Ange vilken period du främst söker för (framgår i förekommande fall på respektive tjänst) och eventuella semesteranspråk.

Vi vill ha din ansökan senast den 31 januari 2020. 

Vi praktiserar löpande rekrytering med start i januari. Besked om arbete ges senast den 31 mars.

TILL ANSÖKNINGSSIDAN