Djurvårdare för en dag

Dags att kavla upp skjortärmarna och prova på det spännande djurvårdaryrket för en dag! Hur mycket väger en elefantbajs och hur mycket äter våra lejon? Det är två av alla frågor som du kommer att veta svaret på efter din dag hos oss. Du följer med våra djurvårdare och hjälper till med vardaglig skötsel hos flera av våra arter och har möjlighet att få insyn i arbetet bakom kulisserna.

Båda vuxna och barn från 8 år är välkomna att delta!

Bokning 

För att djurvårdare för en dag ska genomföras behöver minst tre personer vara anmälda, och högst åtta personer.

Önskar man boka går det bra att mejla in förfrågan om detta till info@borasdjurpark.se.

Bokning 

För att djurvårdare för en dag ska genomföras behöver minst tre personer vara anmälda, och högst åtta personer. Bokningsbara datum är onsdagar och lördagar mellan den 5 juni t.o.m. 28 augusti. 

I anmälan behöver information finnas angående namn och ålder (barn eller vuxen) samt telefonnummer och mejladress, även matpreferenser ska inkluderas. Önskar man boka ett annat datum går det bra att mejla in förfrågan om detta till info@borasdjurpark.se.

PRIS VUXEN/BARN

Förutom en häftig upplevelse hos våra arter, ingår även en t-shirt, fika och lunch i vår savannrestaurang, samt inträde i djurparken så att du kan gå runt själv efter att Djurvårdare för en dag är avslutat.

1600:-

Barn 8-12 år i vuxet sällskap.

Våra andra djurupplevelser

Pingvin

Djurupplevelse

Utöka din upplevelse! Boka till en djurupplevelse vid ditt nästa besök och få chansen att komma riktigt nära djuren tillsammans med en djurvårdare.  

Svart sulawesimaka

Guidningar

Guidningar för både privatpersoner och företag året om. Lär dig mer om våra olika djur samt hur djurparker idag arbetar för att främja bevarande av hotade arter och deras livsmiljöer.