Djurvårdare för en dag

Funderar du på hur det skulle vara att jobba som djurvårdare på Borås djurpark? Följ med på ett spännande äventyr hos oss i sommar.

Halvdag

Tid: Onsdagar, kl. 08.30–12.00
Pris: 1 100 kr för vuxen från 13 år, 900 kr för barn 8-12 år

Ingår:
Entrébiljetter
Fika
Förmiddag med personal

Heldag

Tid: Lördagar, kl. 08.30–15.30
Pris: 1 900 kr för vuxen från 13 år, 1 500 kr för barn 8-12 år

Ingår:
Entrébiljetter
Fika
Lunch i savannrestaurangen
Förmiddag och eftermiddag med personal

Bokning 

Bokningsbara dagar kommer att finnas tillgängliga i vår webshop inom kort.

Önskar man boka går det bra att mejla in förfrågan om detta till info@borasdjurpark.se.

Bokning 

För att djurvårdare för en dag ska genomföras behöver minst tre personer vara anmälda, och högst åtta personer. Bokningsbara datum är onsdagar och lördagar mellan den 5 juni t.o.m. 28 augusti. 

I anmälan behöver information finnas angående namn och ålder (barn eller vuxen) samt telefonnummer och mejladress, även matpreferenser ska inkluderas. Önskar man boka ett annat datum går det bra att mejla in förfrågan om detta till info@borasdjurpark.se.

PRIS VUXEN/BARN

Förutom en häftig upplevelse hos våra arter, ingår även en t-shirt, fika och lunch i vår savannrestaurang, samt inträde i djurparken så att du kan gå runt själv efter att Djurvårdare för en dag är avslutat.

1600:-

Barn 8-12 år i vuxet sällskap.

Våra andra djurupplevelser

Pingvin

Djurupplevelse

Utöka din upplevelse! Boka till en djurupplevelse vid ditt nästa besök och få chansen att komma riktigt nära djuren tillsammans med en djurvårdare.  

Svart sulawesimaka

Guidningar

Guidningar för både privatpersoner och företag året om. Lär dig mer om våra olika djur samt hur djurparker idag arbetar för att främja bevarande av hotade arter och deras livsmiljöer.