VI SÖKER MEDARBETARE TILL
HALLOWEEN

VEM SÖKER VI?

Borås djurpark introducerar en ny säsong – Halloween! Mellan 30 oktober-7 november iklär sig parken en annan kostym än vi är vana vid. Med rysmys som tema utsmyckar vi parken med pumpor och varma eldar i sann halloweenanda. Hälsa på hos djuren, delta i massor av roliga aktiviteter och upplev en dag fylld med rysmys för hela familjen!

Vi söker dig som är en naturlig glädjespridare och som brinner för mötet med nya människor samt vill vara med och skapa oförglömliga minnen för våra besökare, såväl stora som små. Du värnar om djur, natur och miljö, är ansvarstagande och förstår vikten av ett gott bemötande. Du strävar alltid efter att vara ditt främsta jag och leverera den bästa servicen du kan, oavsett var du jobbar. Du är flexibel, lösningsorienterad och redo att rycka in där det behövs. Du vill vara en naturlig del i besökarens upplevelse har inget emot att bära kläder eller accessoarer som passar in i parkens utsmyckning.

ARBETSPERIOD

Parken är öppen vardagar och helger 30 oktober till 7 november. Vi ser helst att du kan arbeta de flesta dagarna. Utöver öppetperioden kommer vi att bjuda in till en kick off en kväll under v.43 för information och introduktion.

Ansök redan idag

Skicka cv och personligt brev till sasongsjobb@borasdjurpark.se senast 10 oktober.
Platserna tillsätts löpande och utifrån tillgänglighet, kunskap och erfarenhet.

ARBETSOMRÅDEN

ENTRÉ, LOTTERI, BUTIK, KIOSK & FISKEDAM

Som medarbetare inom dessa områden är du ansvarig för kassaarbete, varuplock, exponering och städuppgifter på ditt ställe. Arbetet passar dig som har ett genuint intresse för att sälja och ge service. Du trivs med att arbeta både ensam och i grupp. Du är strukturerad, stresstålig och bekväm med att jobba i ett högt tempo. Att exponera och framhäva enhetens sortiment på bästa sätt samt se till att lokalen är snygg och ren ser du som en självklarhet.

ALLT-I-ALLO & RESURS

Som allt-i-allo är ditt arbete förlagt på flera olika ställen i parken och innehåller uppgifter som: • Lagerarbete – mottagning, plock och pack av varor på vårt centrallager samt utkörning av varor till våra enheter.
• Rastavlösning – byta av kollegor på våra försäljnings-enheter.
• Hjälpa till som extra resurs på våra försäljningsenheter eller andra ställen i parken.
• Eldvakt – vid öppning och stängning förbereda eldkorgar och marschaller på angivna platser i parken. Vidare att se över och fylla på eldstationerna under hela öppettiden.
Ingår du i aiagruppen kan du även komma att bemanna våra försäljningsenheter vissa dagar.
Arbetet passar dig som har tidigare erfarenhet av att jobba på våra försäljningsenheter och på så vis har en god överblick och insyn i de olika arbetsuppgifterna. Du är bekväm med att arbeta i ett högt tempo och trivs med varierande arbetsuppgifter. Eftersom lager-arbete innebär en hel del tunga lyft och ett strukturerat arbetssätt är det en fördel om du är i bra fysisk form och gillar ordning och reda. B-körkort och körvana är ett krav.

ANSIKTSMÅLNING

Som ansiktsmålare sminkar du våra besökare utifrån ett antal motiv som besökaren får välja mellan. Arbetet passar dig som gillar barn, är kreativ och har ett stort intresse för färg och form. Sminkutbildning eller erfarenhet inom området är meriterande.

GODISTÅGET

Vårt sprillans nya godiståg vänder sig till våra yngsta besökare och deras familjer. Förutom att köra tåg ansvarar du också för försäljning av tågbiljetter och godisutdelning till passagerarna. Som chaufför är du en stor del av tågupplevelsen. Arbetet passar dig som älskar mötet med barn, duktig på att ta initiativ till kontakt samt inte har några problem med att bjuda på sig själv. Du har B-körkort och körvana.

RESTAURANG

Som restaurangpersonal arbetar du antingen som kock och tillreder mat eller som köks- och restaurangbiträde som innefattar alltifrån basa för kassa, portionering och assistera köket, till att diska och hålla lokalen i toppskick. Arbetet passar dig som har ett genuint intresse för mat och som tycker om att arbeta i team. Du är duktig på att samarbeta och sätta laget för jaget samt trivs i ett högt arbetstempo. Att exponera och framhäva restaurangens sortiment på bästa sätt samt se till att ha det snyggt och rent omkring dig ser du som en självklarhet.