Välkommen till dagläger i Borås Djurpark!
Under två dagar får ni nu möjlighet att hänga med på ett ovanligt äventyr. Vad händer egentligen i djurparken på morgonen innan vi öppnar? Vilka djur är morgonpigga och vilka är sjusovare? Vems sång är det man kan höra i hela parken? Pratar djuren med varandra? Varför tränar vi våra djur? Det här och saker ni inte ens visste att ni undrade får ni svar på med oss. Vad är t.ex. egentligen biologisk mångfald och varför pratar alla om det?

I små ranger grupper får ni tillsammans med en guide uppleva en ny sida av djurparken, lära er massor och ha riktigt kul! Ni får hänga med och uppleva hur det är att jobba i en djurpark. Vi matar djuren, ser till att de är sysselsatta och kanske tränar dem lite!

Ta chansen! Häng med på ett äventyr, lär känna nya kompisar, få svar på alla dina frågor och upplev några spännande dagar hos oss!

Tvådagars sommarläger

ÅLDER
Junior Range är för alla barn i åldern 7-10 år. Följ med bakom kulisserna i parken och upplev hur det är att jobba på en djurpark.

PERIOD
Dagläger hålls under perioden 13 juni – 4 juli.
Måndag och tisdag 09.00-15.00.

PRIS
1900 kr/barn
Lunch och fika ingår båda dagarna.


Bokning

För att boka Junior Ranger dagläger i Borås Djurpark skicka ett mail till zooskola@borasdjurpark.se så kommer ni i kontakt med någon av våra zoolärare!