Konferens i det vilda

Boka en oförglömlig dag hos oss i Borås Djurpark. Här finner ni inspiration omgiven av natur, vilda djur och en unik atmosfär som kommer förgylla er dag.

Ta med dig kollegorna till djurens värld!


Mellan september och maj finns vår möteslokal i Björnrestaurangen med plats för upp till 50 personer tillgänglig för härliga samtal. Ta chansen och konferera med utsikt mot såväl vargar som björnar. Perfekt för konferens, APT eller ledningsgruppsmöte!

Skicka er bokningsförfrågan till restaurang@borasdjurpark.se

HELDAG

Lokal med projektor och wifi, förmiddagsfika, konferenslunch, eftermiddagsfika ingår.

595:-

Pris per person och ex moms. Priset gäller för minst 10 st deltagare.

Under 10st deltagare
Lokalkostnad: 2900 kr.
Måltider: 295 kr/person

HALVDAG

Lokal med projektor och wifi, konferenslunch och förmiddagsfika eller eftermiddagsfika ingår.

395:-

Pris per person och ex moms. Priset gäller för minst 10 st deltagare.

Under 10st deltagare
Lokalkostnad: 2000 kr.
Måltider: 205 kr/person

Konferens + guidning


Varför inte komplettera er vistelse med någon av våra mycket omtyckta guidningar och lär er mer om våra djur och parkens uppdrag.

Skicka er offertförfrågan till restaurang@borasdjurpark.se

Läs mer om priser i vår broschyr!

Var med och gör
skillnad du också!

Djurparken vill genom Wildlife Conservation fund samla in pengar som ”öronmärks” för att stödja bevarandearbete med hotade djur och livsmiljöer, såväl nationellt som internationellt. Fondens insamlade medel doneras till organisationer, föreningar etc. som i någon form bidrar till att skapa bättre förutsättningar för hotade arter och hela biotoper.

Några av de djurarter som under åren har ingått i bevarandeprojekt och som har fått del av Borås Djurparks donerade pengar är: Gepard, Afrikansk elefant, Lejon, Schimpans, Borneo Orangutang, Afrikansk Vildhund, Bomullshuvudtamarin, Trubbnoshörning och Röd Panda.

Donera till vårt bankgiro 5327-1599, eller swisha 123 088 95 92, eller lägg ditt bidrag i en av djurparkens sparbössor inne i parken.

Tack för din insats!

Apa i ett träd