Guidningar

Letar du efter en annorlunda och unik upplevelse? Till dig själv eller kanske som en present till den där vännen som har allt? På Borås Djurpark erbjuder vi guidningar för både privatpersoner och företag året om. Under dessa guidningar berättar våra kunniga zoolärare mer om våra olika djur samt hur djurparker idag arbetar för att främja bevarande av hotade arter och deras livsmiljöer. Nedan hittar du redan färdiga guidningsförslag samt priser.

Bokning

För att boka en guidning skicka ett mail till zooskola@borasdjurpark.se så kommer ni i kontakt med någon av våra zoolärare!

Priser guidning

Priserna nedan gäller utöver ordinarie inträdespris. Under vinterhalvåret då parken är stängd tillkommer en administrativ avgift på 150kr/person. 

Vardagar 10:00-17:00
Privatperson: 1800 kr/h 
Företag och föreningar: 2000 kr/h

Övrig tid
Privatperson: 2200 kr/h 
Företag och föreningar: 2600 kr/h 

Våra andra djurupplevelser

Pingvin

Djurupplevelse

Utöka din upplevelse! Boka till en djurupplevelse vid ditt nästa besök och få chansen att komma riktigt nära djuren tillsammans med en djurvårdare.  

Djurvårdare för en dag

Dags att kavla upp skjortärmarna och prova på det spännande djurvårdaryrket för en dag! Lär dig massor av den dagliga skötseln av våra djur. Båda vuxna och barn är välkomna att delta!