Köpvillkor

För Wildlife Camp, se separata bokningsvillkor.

Priserna anges inklusive moms. Inga kortköp utanför Europa beviljas. Du måste vara 18 år för att handla online. Genomförd beställning online eller i biljettkassa innebär att du godkänner våra köpvillkor.

Leveransvillkor 
Dagsbiljetter och värdebevis levereras inom några minuter till vald e-postadress. QR koden skannas i entrén.

Ångerrätt
Du har rätt att ångra dig inom 14 dagar efter det att biljetterna eller säsongskort köpts online. Därefter återköps inga biljetter/säsongskort. Använda biljetter/säsongskort återköps ej. Återköp kan inte göras på plats i parken och görs alltid till samma kort som användes vid köpet. Kontakta kundtjänst info@borasdjurpark.se för återköp.

Ombokning
Har det gått mer än 14 dagar sen du köpte din biljett? Vi hjälper dig att omboka din biljett så att du kan besöka oss en annan dag!*

Gör så här för att omboka din biljett:

  • Mejla oss på info@borasdjurpark.se, märk ditt mail med: Ombokning av biljetter.
  • Bifoga pdf-filerna ”Kvittens” och ”Biljetter”.  Du hittar pdf-filerna i din bokningsbekräftelse som du fick av oss i samband med ditt köp.
  • Uppge hur många biljetter som ska ombokas.

*Gäller ombokning till annan dag under biljettens giltiga period.


Uppgradera dagsbiljett till säsongskort
Vill du uppgradera din dagsbiljett till ett säsongskort? Ta kontakt med personalen i entrén innan du går hem, så hjälper de dig. Observera att det inte går att uppgradera från säsongskort till säsongskort PLUS under säsong


Giltighet
Dagsbiljetter/säsongskort köps till pris för aktuell säsong. Säsongskort 2024 är giltigt 29 mars-22 september. Säsongskort Plus 2024 är giltigt 29 mars-2 november. Se öppettider och aktuella priser här.

Personuppgifter
Personuppgifter som du lämnat till oss i samband med köp kan komma att användas av oss på Borås Djurpark för att vi ska kunna behålla vår relation med dig som kund. Mer information om behandling av personuppgifter hittar du i integritetspolicyn.

Parkregler Borås Djurpark
På grund av säkerhetsskäl får följande inte medtas in på Borås Djurpark: husdjur, cykel, rollerblades, skateboard, hoverboard, grill, eller andra föremål som kan äventyra säkerheten i parken. Prata med Borås Djurparks personal om du har frågor.