Köpvillkor

För Wildlife Camp, se separata bokningsvillkor.

Priserna anges inklusive moms. Inga kortköp utanför Europa beviljas. Du måste vara 18 år för att handla online. Genomförd beställning online eller i biljettkassa innebär att du godkänner våra köpvillkor.

Leveransvillkor 
Dagsbiljetter och värdebevis levereras inom några minuter till vald e-postadress. QR koden skannas i entrén.

Presentkort
Presentkort köps endast via vår Kundtjänst, du når oss på info@borasdjurpark.se.

Ångerrätt
Du har rätt att ångra dig inom 14 dagar efter det att biljetterna eller säsongskort köpts online. Därefter återköps inga biljetter/säsongskort. Använda biljetter/säsongskort återköps ej. Kontakta Djurparken info@borasdjurpark.se för återköp. Återköp kan inte göras på plats i parken. Återköp görs alltid till samma kort som användes vid köpet.

Avbokning
Om du är sjuk eller har förkylningssymtom hjälper vi dig att avboka din biljett. (Du har rätt att ångra dig inom 14 dagar efter det att biljetterna eller säsongskort köpts online.)

Gör så här för att avboka din biljett:

  • Maila oss på info@borasdjurpark.se, märk ditt mail med: Avbokning av biljetter.
  • Bifoga pdf-filerna ”kvittens” och ”biljetter”.  Du hittar pdf-filerna i din bokningsbekräftelse som du fick av oss i samband med ditt köp.
  • Uppge hur många biljetter som ska avbokas.

Återbetalning sker på samma sätt som urspungsbetalningen gjordes. Det tar normalt ett par dagar innan återbetalningen syns på ditt konto. Vi kommer inte att svara på dessa mailen direkt, men så länge du skickar ovan information till  info@borasdjurpark.se så kommer vi att hantera din avbokning i turordning.

Ombokning
Har det gått mer än 14 dagar sen du köpte din biljett? Vi hjälper dig att omboka din biljett så att du kan besöka oss en annan dag!

Gör så här för att omboka din biljett:

  • Maila oss på info@borasdjurpark.se, märk ditt mail med: Ombokning av biljetter.
  • Bifoga pdf-filerna ”kvittens” och ”biljetter”.  Du hittar pdf-filerna i din bokningsbekräftelse som du fick av oss i samband med ditt köp.
  • Uppge hur många biljetter som ska ombokas.


Uppgradera dagsbiljett till säsongskort
Vill du uppgradera din dagsbiljett till ett säsongskort? Ta kontakt med personalen i entrén innan du går hem, så hjälper de dig. Observera att det inte går att uppgradera från säsongskort till säsongskort PLUS under säsong.


Giltighet
Dagsbiljetter/säsongskort köps till pris för aktuell säsong. Se öppettider och aktuella priser på www.borasdjurpark.se.

Personuppgifter
Personuppgifter som du lämnat till oss i samband med köp kommer att användas av oss på Borås Djurpark för att vi ska kunna behålla vår relation med dig som kund. Det betyder att vi inte lämnar ut dina personuppgifter eller e-postadresser till tredje part, såvida inte särskilda skäl föreligger, t.ex. att polis, åklagare eller liknande begär uppgifter. Vill du göra någon ändring i uppgifterna eller bli borttagen ur registret gör du det lättast genom att skriva till oss. 

Parkregler Borås Djurpark
På grund av säkerhetsskäl får följande inte medtas in på Borås Djurpark: husdjur, cykel, rollerblades, skateboard, hoverboard, grill, eller andra föremål som kan äventyra säkerheten i parken. Prata med Borås Djurparks personal om du har frågor.