Hoppa till huvudinnehållet

PRISER KÖP BILJETTER KÖPVILLKOR

Köpvillkor för webshop
– Borås Djurpark AB

Priserna anges inklusive moms. Inga kortköp utanför Europa beviljas. Du måste vara 18 år för att handla i webbshopen. Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor.

Leveransvillkor
Dagsbiljetter och värdebevis levereras inom några minuter till vald e-postadress. QR koden skannas i entrén. Presentkort kan endast köpas på plats i djurparken.

Ångerrätt
Du har rätt att ångra dig inom 14 dagar efter det att biljetterna köptes på webbutiken. Därefter återköps inga biljetter. Använda biljetter återköps ej. Kontakta Djurparken info@borasdjurpark.se för återköp.
Återköp kan inte göras på plats i parken. Återköp görs alltid till samma kort som användes vid köpet.

Giltighet
Dagsbiljetter köps till pris för aktuell säsong. Se öppettider och aktuella priser på www.borasdjurpark.se.

Personuppgifter
Personuppgifter som du lämnat till oss i samband med köp kommer att användas av oss på Borås Djurpark för att vi ska kunna behålla vår relation med dig som kund. Det betyder att vi inte lämnar ut dina personuppgifter eller e-postadresser till tredje part, såvida inte särskilda skäl föreligger, t.ex. att polis, åklagare eller liknande begär uppgifter. Vill du göra någon ändring i uppgifterna eller bli borttagen ur registret gör du det lättast genom att skriva till oss. 

Parkregler Borås Djurpark
På grund av säkerhetsskäl får följande inte medtas in på Borås Djurpark: husdjur, cykel, rollerblades, skateboard, hoverboard, grill, eller andra föremål som kan äventyra säkerheten i parken. Prata med Borås Djurparks personal om du har frågor.